tom i huvudet

nu har jag suttit här i samma pose och stirrat in i skärmen i minst en kvart. fast jag har ju iofs tjuvlkikat på idol under tiden ;). men det är fortfarande tomt i huvudet... idag har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. det kan vara väldigt frustrerande när man verkligen anstränger sig för att komma på något, men samtidigt måste jag ju erkänna att jag tycker att det är helt otroligt gött när det är helt tomt i huvudet och jag njuter. wilma sitter här brevid mig och smackar i mungiporna. det luktar mat. hon är ju bara så söt tänker jag och tittar på henne, och sekunden efter är det tomt igen. är det resultatet av att jobba med något man verkligen trivs med på dagarna? och att jobba med folk som man trivs med? förut har jag bara jobbat med saker som jag inte riktigt har känt det där klicket med men det känner jag nu och det löser så många tankar och så mycket problem. därför har jag bestämt mig för att verkligen njuta dom här veckorna det varar. och sedan leva länge på den känslan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej gumman! Fin blogg du har, har inte orkat läsa allt du skrivit dock, du skriver långt och mycket, älskar det dock =). Den där känslan när det bara är tomt i hövve är ju underbar, eller inte alltid underbar, men skönt renande på nått sätt. Man har ju alltid hört att man alltid tänker på något, jag har själv funderat på om jag är den enda som kan stänga av skallen från allt ibland, men icke.

Jobbiga situationer blir det dock när man sitter som en fôggelhôlk och någon frågar vad man tänker på, när man svarar inget så är det ingen som tror en.

Ha en bra dag när du läser detta. kram på dig.

2008-09-29 @ 21:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0