en etta med kök - ombyggnation i barnrummet!

nu ska det äntligen bli gjort! lucas rum har fått vänta länge på att bli klart nu. inte för att han har lidit utav det, men det ska bli jätte skönt att få iordning så man slipper se röran där inne!! vi har funderat fram och tillbaka, fram och tillbaka för att komma på något kul att ha där inne, men har inte riktigt kommit på något bra förän nu. rummet är helt fyrkantigt och ganska tråkigt. därför ska vi bygga ett litet kök i ena hörnet längst in. så nu håller min käre sambo på att bygga två väggar. jag har spacklat skarvarna och idag har vi varit och köpt färg till mys/sov-hörnan som blir mot ena "köks-väggen". kort kommer förhoppningsvis upp inom en snar framtid! det kanske kan vara lite inspiration till någon annan som har haft svårt med barnrummet.

köket kommer bli i glada starka färger som gult och orange och kanske lite grönt, medan sov och myshörnan kommer gå i mjuka svala nyanser av blått och grönt.

innan vi bestämde att göra ett extra rum/kök i rummet så hade ju lucas bord och stolar, diskbänk, skafferi och spis på ena långsidan i rummet. detta gav ett väldigt rörigt intryck trots att rummet var städat och därför kom denna iden upp. förhoppningsvis kommer lilla kotten att kunna somna lättare där inne med kvällarna med lugna färger och med det "röriga" avskärmat från sovplatsen.

i köket kommer det även finnas en liten "frysbox" i form av en gammal liten kista, hyllplan för diverse köksattiraljer och en mysig och varm mattsuv på golvet.

i sov/myshörnan kommer det finnas en gammal kista i mörkt trä som kommer funka som nattygsbord, en madrass på golvet med en massa kuddar och filtar, och på väggytan som blir mellan sängen och madrassen kommer det bli hyllplan från golv till tak med plats för alla kottens böcker.

i framtiden kommer det även finnas en trapp upp till ett sovloft på sidan om köket, och under den trappen kommer vi sätta upp speglar och krokar för utklädningskläder. brevid det kommer de svarta hyllorna sitta kvar för förvaring av lego, bilar, cd-spelare och diverse spel och pussel mm.

vad tror ni? blir det bra eller får vi riva och göra om? hehe, man ser ju i fantasin hur det ska bli, men det kan vara svårt att få det likadant i verkligheten!!

Kommentarer
Postat av: J0Z [JOZEFINNILSSON]

tror de blir sketa bra ;D vill se hur de ser ut, får komma till dej så fort som möjligt xD<3

2009-01-05 @ 23:53:07
URL: http://jozefinnilsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0