inget nät

tyvärr.. precis lagom till min praktik är slut så försvinner mitt internet här hemma. så därför kommer det kanske dröja lite igen innan jag skriver igen. har ju naturligtvis beställt nytt bredband men vet inte än när det kommer börja gälla. hoppas allt är fint med er som läser detta å håll tummarna för att jag inte blir utan nätet allt för länge!
kram på er!

fundersam

sitter här och funderar på hur jag ska komma vidare med mitt företag.. arbetsförmedlingen är ju inte direkt till någon hjälp. verkar som om dom hellre ägnar sig åt att sätta käppar i hjulet för folk som vill arbeta. kan dom inte lägga den tiden och energin på att sätta lite eld i baken på alla slöa soffpotatisar som ligger framför teven med fullt bidrag månad efter månad istället? varför ska man vara med i "värmlandslärling" och "uga" och lägga företaget på hyllan precis när man har startat upp? och starta eget bidrag är inte att prata om ens! det verkar ju inte finnas längre. nej då är det bättre att man är med i en massa skitgrejjer som inte funkar så att dom kan hota en med att man blir avstängd från a-kassan om man försöker lägga tiden på annat. (tex det egna företaget). jösses! det är inte konstigt att det ser ut som det gör i dagens samhälle! folk tappar ju livslusten när dom varit 5 minuter på arbetsförmedlingen!

ALLTID PÅ VÄG

tänk att man alltid är på väg någonstans! nu är hela familjen på väg till örebro för att gratulera en trettioåring och en liten som ska få namn. imorgon är det jag som blir gratulerad. har ju lyckats tappa mobilen någonstans men ljudlös på så jag vet inte om den är hemma eller någon annanstans. yippie!! den kommer vara helt sönder av mess och samtal när jag någon gång i framtiden hittar den.

LÄNGESEDAN SIST

nu var det verkligen jätte längesedan jag skrev något här! jag har haft så jäkla mycket! eller, jag menar, det är lika mycket som vanligt men mindre tid över till det!

man jobbar mellan tio och sex. morgontimmarna går åt till att umgås och gosa med lucas eftersom vi knappt hinner det när jag kommit hem efter jobbet. jag är hemma halv sju och sju ska lucas sova. så morgontimmarna är heliga. efter att lucas somnat ska man äta, duscha, tvätta, gå igenom det lucas ska ha med till dagis nästa dag, kolla mailen och leta efter jobb att sökaoch skriva ansökningar, ta en promenad med wilma, hänga tvätt, prata med henric, handla, grejja med huset (just nu måste vi få trappan på framsidan på plats innan det blir för kallt. (det är dumt att använda altandörren när det är kyligt ute och huset redan är svåruppvärmt, och det är svårt att använda källardörren för trappan ner är brant, smal och farlig och man måste gå 2-3 vändor om man har med sig wilma, lucas och väska/matkassar.) + alla andra saker som inte är vardagliga som kan dyka upp. jag är trött i kroppen på ett skönt sätt, och jag mår bättre än på flera år, och jag har mer energi än på flera år!!! hur går detta till? till följd av detta har jag prioriterat bort spinningen på friskis, men nu sa min chef att hon ville hänga med dit så det blir väl att börja släpa sig dit igen :S

hur som helst. till helgen är det arvika marten och tradition att åka till henrics släkt och äta soppa. samtidigt flyttar min kära syster till sin efterlängtade lägenhet och jag har lovat att hjälpa till. (ska försöka klämma in båda) på söndag ska jag städa och tvätta hos ingegerd och följa med kompis till stallet.

nästa helg fyller jag och min svåger år. dessutom ska lucas kusin ha namnkalas/dop. helgen efter det ska vi fira henric och en av mina småsystrar som fyller år den 22:e.

mitt i allt detta måste jag börja se mig om efter en ny praktikplats. får inte stanna längre än en månad på areanns för arbetsförmedlingen. jag vill inte! jag trivs så himla bra på areanns!! längre än så har jag inte hunnit tänka. men jag vet att det är en MASSA födelsedagar i höst och vinter. dessutom måste jag börja köpa julklappar i tid i år!!! orkar inte med julstressen en jul till! har lovat mig själv att slippa det i år.

och jag mår bättre än någonsin.
hoppas ni har det fint där ute allihop!

kram på er!

RSS 2.0