slipp de återkommande utgifterna för mensen!

nu har jag lyckats hitta något bra!! inte bara det att det är naturvänligt utan det blir billigt också! kan det bli bättre?

saken med stort s heter menskoppen. det är egentligen en uråldrig sak som kvinnor har använt i alla tider och frågan är varför den är nästan okänd nu? den gör allt så mycket enklare under mensen och man slipper krångel med byte av skydd så ofta och den ofräsha känslan!
menskoppen håller i upp till tio år om man sköter den rätt och den kostar bara 260 kr! där spar man in en rejäl summa istället för att springa och köpa bindor och tamponger för dyra summor varje månad!

menskoppen är precis vad det låter som, en liten kopp i silicon som man sätter upp precis som en tampong fast inte lika långt upp. där bildas ett vacum och man tömmer den 2-3 ggr om dygnet. man kan alltså till och med ha den inne på natten. sen tar man ut den och tömmer den, tvättar av den i varmt vatten och tvål och sätter in den igen. lätt som en plätt!
enda problemet är att lära sig att sätta in den rätt så att vakumet bildas och den inte läcker, men det får man ganska snart snits på!

för att få tag på den så googlar du bara "menskoppen" så kommer det upp några sidor som säljer den. priserna ligger runt 260 kr plus frakt och en del sidor har olika modeller att välja på. l

ycka till att tjejer!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0