sjuklingar

hela familjen är sjuk! pappa snuvar, mamma hostar, hunden nyser och sonen har feber och hemska host attacker. så här har det hållit på sedan jag slutade praktiken! det blir närmare sex veckor sedan! vi har provat kur efter kur men vi lyckas alltid smitta om varandra verkar det som. nu får vi nog ta och bryta detta med pencillin. det verkar vara det enda.
jag hoppas verkligen att det inte blir värre nu för jag ska ju börja den där starta eget - kursen på måndag. den håller på i tre veckor med ett jätte snabbt tempo, så jag måste vara på alerten! dessutom ska ju julklappar inhandlas och det finns tusen saker att göra hemma.

det känns iaf hur skönt som helst att ha dom närmaste tre veckorna inplanerade. då slipper jag ångesten över att vara arbetslös den tiden iaf.

för övrigt har jag fått remiss till örebro för vidare tester. läkarna har övergått från att misstänka epelepsi till sömnapné. så nu blir det till att sova med någon konstig maskin på sig om ett tag. men men, det är skönt för allt som händer. och allt som kan uteslutas. det blir nog bra till slut :).

mamma är så go. hon älskar postorder. av det enkla skälet att en väldigt hemkär människa slipper lämna sin boning och kan tokshoppa hemma i sitt mysiga kök, med en hembakad smörgås och en nybryggd kopp kaffe. hur som helst, hon hade hittat en jätte fin spöket laban overall som hon fick ett obotligt köpbegär på och undrade när det var dags för det älskade barnbarnet att få en ny. detta kunde till min glädje inte kommit lägligare! den han har som passar fick nämligen flytta till dagis, medan den som är på gränsen till urväxt fick funka någon vecka till här hemma. det kommer blir superbra med en ny fin spöket laban overall. tack mamma! du är bäst!!

snopp chock!

kolla noga när scenljuset tänds efter en bit in i låten. ola i tights.. behöver jag säga mer? hahahaaa!

http://www.youtube.com/watch?v=A7bYRdTgEB0


är jag konservativ?

eller? men jag tycker det är konstigt att man väljer att vara näst intill naken (så när som på lite guldglitter och en snirklig ståltrådstrosa i guld) i en musikvideo till låten ave maria. hon var ju trots allt ett helgon eller?'

http://www.youtube.com/watch?v=yXuw9icKXnU

länken får duga för "skapa länk modulen" fungerade inte!

optimister och snö

tacka vet jag optimistiska inlägg från mina läsare som det direktör svensson skrev i mitt tidigare inlägg här nedan!! det är sådana som får mig på strålande humör!! först skrattar jag i en halvtimma år det han skrivit, sen gläds jag åt att mitt liv känns något gram lättare att leva. tack brorsan! du får mig att må fint!

en annan sak som fått mig att må bra idag när första snön här på hemmaplan faller, är en annan vän, E, som kommer och hälsar på med en påse mjöl, en burk god marmelad och förslaget om att baka scones! precis vad jag behövde idag. dessutom kom mamsen och gubben och tog hand om lucas så jag fick slippa en liten chimpans hängande i hasorna hela förmiddagen.
härligt! nu ska jag bara komma på vad vi ska fylla eftermiddagen med när sonen vaknar. det blir värre. har ingen som helst lust att gå ut nu när snön ligger vit på taken, och det finns risk för att få se tomten naken..

näe.. ska nog försöka meditera en stund. det lär man ju inte orka när kursen har dragit igång. ska iaf bli jätte skönt för mitt ego att komma hemmifrån och göra något utan att vara mamma samtidigt.

viktiga dagar...

det är viktigt att ha pausdagar ibland. dagar med familjen. nu har henric varit pappaledig på onsdagar ganska länge. det är skönt. till en början var det nog det som räddade mig en liten bit upp från botten. det är konstigt att man aldrig inser vad djupt ner man varit förrän efteråt när man tittar tillbaka. hur som hellst, när henric började ta ut pappadagar en gång i veckan hade jag en hel dag för mig själv! samtidigt som henric njöt av att få ha lucas helt för sig själv. dom är ute i ur och skur varje onsdagförmiddag och grejar i trädgården med diverse. båda två njuter och lucas lär sig nya saker hela tiden. han är så söt där han går efter henric med en egen kratta eller en egen skottkärra... som en liten miniatyrhenric.

jag får tid till att ligga kvar i sängen och känna på mitt mjuka täcke i total tystnad så länge jag vill, sen upp och äta frulle till "efter tio med malou", sen platta håret och sminka mig (om jag vill) helt ifred!! det är lyx! och allt i min egen takt. jag njuter. henric njuter och lucas njuter. och den som njuter alra mesta är nog wilma som är helt salig när hela "flocken" är samlad hemma :)

just den här veckan passar det jätte bra med ledigt idag för imorgon är det besök på neurologen. äntligen efter tre månaders väntan. kanske man kan få reda på vad som är fel. jag laddar upp idag och imorgon kan jag kanske andas ut.

små ljusglimtar och ett trött barn

jag undrar varför det alltid går hand i hand!? inte barta trötta barn utan även trötta mammor. det är ju typiskt att man ska vakna upp med huvudvärk en dag som denna! dessutom är kalaset i kil så det blir en bit att åka. men man får väl lön för mödan. det är ju alltid roligt att träffa syskon och annan släkt som man inte ser så ofta. :)

det går segt med bloggen. hela jag är ur fas just nu. jag funderar för mycket. egentligen borde man bara låta sig själv flyta med i strömmen som är livet. på något vis blir det ju som det blir ändå.
men nu är förkylningen på väg att ge upp i alla fall. maken till seg förkylning har jag nog aldrig varit med om! någon som har tips på hur man skyndar på tillfrisknandet? förutom honungsvatten, eukalyptus under snoken och en jäkla massa frukt och varma kläder?

har en del som jag vill komma ikapp med. bla. julklapparna. fast dom kan man ju ändå inte göra nåt åt förän pengarna rullat in på kontot. lovade ju mig själv att det inte skulle bli någon hysteri i år, så jag får se till att ha listan klar och stå i startgroparna när pengarna kommer nästnästa vecka. helst ska ju allt vara klart till första advent då jag och syrran ska ha paket-inpackning och rimstuga med glögg på kvällen!

men innan dess har jag ändå små ljusglimtar att se fram emot.
1) en födelsedagsfika med en mycket god vän.
2) en "afterwork" kväll med pizza och öl i gamla arbetskamraters goda lag.
3) att få spinna loss ordentligt på cykeln när jag snuvat färdigt.
4) första kurstillfället för heelingen, ska bli väldigt spännande!

en annan rolig grej som hände för ett tag sedan var att jag och min fd praktik chef och vän gick på seans. dagen innan hade jag varit och träffat carina för att få kontakt med andra sidan. då sa hon att det verkligen var dags för mig att utvecklas. på seansen hade jag inga högre förväntningar men vi "öppnade upp oss" innan vi gick in. vad jag såg där inne hade jag aldrig vågat hoppas på. för det första såg jag energin runt personen som höll i seansen klart och tydligt som ett gult sken runt om honom. säkert en halvmeter ut från kroppen. dessutom såg jag andarna som ljusgestalter som stog som på led bakom honom för att få prata. det har jag aldrig sett förut. jag har sett korta glimtar av andar som sett ut som dom gjort i livet och som sedan har lösts upp, och så har jag sett små energi klot i vitt och guld och rörelser i ögonvrån, men aldrig den rena gula lysande energin i gestalt. jag var så överraskad och glad när jag åkte hem. det var en kick i baken för att komma igång med meditationen igen. skönt!!! det var vad jag behövde. tack!!

blogg.se suger!

fy fan! nu har man suttit och knatat ner ett långt jäkla inlägg efter ett uppehåll här på bloggen och vad händer när amn ska spara och publicera!?

ERROR!!!

trycker på tillbaka knappen uppe i hörnet och hela texten är borta!

ok om detta bara hände ibland men det händer alldeles för ofta här på blogg.se


RSS 2.0