vilken fin helg!

hej hopp alla vår-älskare!
är det inte helt underbart!? först var det vår, sen kom det snö å sen kom våren igen direkt efter, mer än någonsin i år!
vi var och hälsade på lucas kusin i örebro igår. dom har precis flyttat in i sitt hus (som fö. var jätte mysigt) och på deras baksida satt vi i stort sett hela dagen. H hjälpte sin bror med att beskära deras äppelträd ( som aldrig sett en sekatör förut! det stackars trädet fick sig nog en rejäl chock)! jag och min kära svägerska satt i solen och höll koll på barnen. lucas var i sitt esse när han fick springa runt utan tjocka vinterkläder! baksidan har skydd från alla håll och är helt i lä medan solen ligger på hela dagen! kan det bli bättre? det måste ha varit över 15 grader! jag fick rejält med färg och det var skönt!! nu känner man sig lite fräschare.

tack iaf för en underbar dag igår C,D och lilla A!


har haft skåprensning åxå. måste ha det ibland, annars blir H tokig på mig! jag kommer hem med en massa "skrot" (i hans ögon) från diverse rundor på stan och i loppisar, så det är villkoret för att jag ska få hållas! :) och det kan jag snällt gå med på. man tröttnar ju ändå efter ett tag på en del av det man har.

Är någon intresserad av dessa två söta vaserna?  höjd 13 cm, och 7 cm i diameter.
vet inte hur gamla de är, men de har fin patina. priset är 35 kr för båda. köparen betalar även frakten. 
isf är du välkommen att höra av dig på min mail ia_nilsson_83@hotmail.comäven dessa två små sötingar måste lämna plats. det är en gräddsnipa och en sockerskål. kritvita med blå små detaljer.
de har fin patina i porslinet, och är i gott skick som synes på bilden, men tyvärr har en liten bit gått ur örat på gräddisen, men det syns knappt då örat ändå är vitt där den gått ur. priset på dessa två är 80 kr och även här betalar köparen frakten. gräddisen är 11 cm hög och sockrisen är 14 cm lång. maila om du är intresserad!

PAXADE!


denna lilla skruttkorvs-unge är dock INTE till salu!
här sitter min lilla älskling i trädet som ingen brytt sig om förrän nu. en liten fruktstund efter allt bus i trädgården. det är härligt att se barnen med så mycket spring i benen, och när man kan släppa dom så dom får frihet att springa så mycket dom vill det är underbart! vi måste se till att få upp vårt staket här hemma med! finns ju inget bättre än att avslappnat sitta i solen och kika på en liten busunge som känner total frihet! och lilla kusinen tog flera stadiga steg under dagen så hon är snart hack i häl! vad mysigt!!


hoppas ni har haft en lika skön helg som vi!
kram på er!

Kommentarer
Postat av: Direktör Darling

Har du inte hittat nån köpare på kissemisserna tills nästa gång vi ses så blir jag gärna vid dem gumman. Håller med dig om våren, va skönt det är med sol!

2009-04-05 @ 13:48:09
Postat av: Josefine

Va gullig han är =D Vad stor han har blivit! Hoppas vi träffas snart! Ha det jätte bra! Kram!!

2009-04-05 @ 21:05:27
URL: http://josefinepysslar.blogspot.com
Postat av: aPELSINJ0Z [JOZEFIN NILSSON]

fan att han inte va te salu :( men vafan, ja kommer å SCHESSY-NAPPAR honom ist ^^)

2009-04-09 @ 07:45:18
URL: http://jozefinnilsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0